2014

21.526 underskrifter til Dan Jørgensen

2014 - Dyrenes Venner afleverer 21.526 underskrifter til Fødevareminister Dan Jørgensen

2011

30.094 underskrifter til Lars Barfoed

2014 - Dyrenes Venner afleverer 30.094 underskrifter til Justitsminister Lars Barfoed

Aktiviteter

2017

Pt. ingen planlagte aktiviteter

Med forbehold for ændringer

Afholdte aktiviteter

2017

7. oktober - Dyrenes Dag i Århus

29.9.– 1.10. - Messe i Øksnehallen

16. maj -  DOSO- årsmøde, kl. 12.30

24. april - Forsøgsdyrenes Dag

15. april - Cirkus på Kultorvet er lørdag kl. ca. 11 – 13

8. april - Æggedag  på Gl. Torv ,kl. 11

2. april -  Generalforsamling kl. 16 –Kulturhuset Islands Brygge

31. okt. 2017

Giv grisene en gave året rundt!

Den 27. november starter der en stor ny kampagne for det statskontrollerede dyrevelfærdsmærke. Kampagnen varer i 3 uger, og det er vores håb, at rigtig mange forbrugere vil forstå, at de hjælper de danske grise virkelig meget, hvis de køber kød med dyrevelfærdsmærke. Har man råd så køb kød med 3 hjerter – her er der mest dyrevelfærd. Kød med 1 hjerte er en hel del billigere, men alligevel får grisene opfyldt nogle meget vigtige behov: søerne er frie, alle grise har krølle på halen, og de har halm som rodemateriale.

5. okt. 2017

Er du klar til kæledyr?

Alt for mange anskaffer sig kæledyr som de efterfølgende finder ud af at de ikke kan eller vil beholde. Nu lanceres kæledyrtesten!

Ideen er, at hjælpe folk til at overveje, om de overhovedet er klar til et kæledyr, hvilket dyr der i så fald passer til deres liv og familie og sidst, hvordan vi sørger for, at dyrene bliver i familierne og ikke skifter ejer.

På klartilkæledyr.dk kan folk teste, om de og deres familien er klar til kæledyr, så de vælger et kæledyr for livet. De kan også få gode råd om et liv med kæledyr af eksperterne, vi står klar til at svare på spørgsmål om kæledyr. Vi har startet #dyrforlivet, hvor vi opfordrer folk til at dele billeder af deres kæledyr. #dyrforlivet er selvfølgelig med henblik på, at folk vælger fornuftigt, og vælger at beholde dyret i hele dets levetid.

Test jer selv, om I er klar til kæledyr

1. okt. 2017

Årets Sund Livsstilsmesse i Øksnehallen

I år har vi haft fokus på Dyrevelfærdsmærket med oplysning og mange gode dialoger med de besøgende på messen. Vi har også haft underskriftindsamling i forbindelse med Crueltyfree kampagnen i samarbejde med Body Shop, som stod med på standen.

I alt blev der indsamlet 2000 underskrifter til at indføre et forbud på verdensplan mod testning af kosmetik på dyr.

Stor tak til alle frivillige for det gode engagement og stor tak til Body Shop for det gode samarbejde.

Cirkus uden dyr

6. juni. 2017

STOP dyreforsøg i kosmetik-industrien!

I 2013 blev det endelig forbudt i EU at teste kosmetikprodukter på forsøgsdyr. Det er ligeledes forbudt at indføre produkter, der er testet på dyr. Og dette gælder også ingredienserne. Det blev fejret af dyreværnsorganisationer og dyrevenner, der gennem mange år havde kæmpet for netop dette. Men verden stopper ikke ved EU's grænser. Nu skal vi arbejde på at få det samme forbud i hele verden. Dyrenes Venner støtter Crueltyfree Internationals kampagne og du kan gøre det samme! Klik her og skriv under på en opfordring om at få en FN resolution, der forbyder dyreforsøg i kosmetikindustrien på verdensplan. Klik Her og se hvilke mærker, der er helt uden dyreforsøg – også udenfor EU.

16. april 2017

Cirkus uden dyr

Dyrenes Venners årlige cirkusforestilling druknede i regn, men de aktive dyrevenner og klovnerne Charlie & Binalto  var som altid i hopla og lavede løjer for at vise, at cirkus sagtens kan være underholdende uden dyr. Du kan læse mere om, foreningens arbejde for at få dyr ud af cirkus her og bestille gratis brochurer her. Tak til dyrevennerne, der trodsede regn og slud for at deltage i arrangementet.

Cirkus uden dyr

8. april. 2017

Dyrenes Venner på gaden

I anledning af Påsken var Dyrenes Venner på gaden i København med den traditionelle uddeling af lækre påskeæg fra Kolibri Chokolade og forbrugerguide til æg. Stor tak til de aktive dyrevenner, der mødte mange glade mennesker, der roste foreningen for arbejdet for dyrene og for den fine forbrugerservice i form af guiden til æg.

Du kan bestille gratis forbrugerguides her og kontakt os på tlf. 61 37 90 50 hvis du også vil hjælpe ved foreningens aktiviteter.

25. oktober 2016

Præmie på Møn

Vinder af Dyrenes Venners medlemskonkurrence nød sin præmie på den økologiske B&B Tohøjgård på Møn. Familien vandt et gratis ophold på økologisk B&B, da svigermor skaffede nyt medlem til foreningen. Familien har nu indløst præmien og fortæller ’ Vi havde i øvrigt et dejligt ophold på Møn, som vi trods blæst og regn nød til fulde med besøg på bl.a. Geocentret. De bedste hilsner og tak for en god miniferie’

Støt Dyrenes Venner 

22. maj 2016

DYRENES VENNER på gaden

En lørdag i maj: 2 herlige forestillinger hvor Charlie og Binalto klovnede
på Kultorvet for at minde børn og barnlige sjæle om, at cirkus ikke behøver
dyr for at være sjovt. Dyrenes Venner var igen på gaden og mødte glade og
interesserede mennesker, der fik fornøjelse af Cirkus 3, aktive dyrevenner
og foreningens cirkusbrochurer.

Se mere om kampagner her

Støt Dyrenes Venner 

18. maj 2016

Dyrenes Venner støtter op om kampagnen Kødfri Mandag

Kampagnen oplyser forbrugerne om de mange fordele ved at holde en ugentlig feriedag fra kødet. Der er store sundheds- og klimafordelene ved at reducere vores kødforbrug. Og for dyrevenner er det vigtigt at vide, at det også er med til at reducere presset på produktionen af danske landbrugsdyr og dermed et stort skridt på ved vejen mod bedre vilkår for de mange dyr i landbruget

Læs mere om kampagnen på www.kødfrimandag.dk og find dem på facebook ved at søge på “Kødfri Mandag”.

11.maj 2016

Forsøgsdyrenes Dag 2016

Igen I år havde DOSO og Dyrenes Beskyttelse indkaldt til et seminar om forsøgsdyr. Det foregik på Panum Instituttet, og emnet var de to af de tre R'er - nemlig reduction (begrænsning) og replacement (erstatning), hvor det jo gælder om at finde frem til forsøgsmetoder der nedsætter antallet af brugte forsøgsdyr. Det blev en spændende dag for de ca. 150 deltagere med mange gode indlæg. Formanden for DOSO Peter Mollerup bød velkommen, hvorefter miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen holdt et indlæg, hvor han roste de to foreninger for deres initiativ med at sætte fokus på forsøgsdyrenes lidelser og samtidig skabe mulighed for kommunikation mellem forskningen og dyrevennerne. Herefter fulgte nogle interessante indlæg - bl.a. havde man for første gang sat fokus på anvendelse af dyr til testning af kemikalier.

Kirsten Rosenmaj Jacobsen fra Dyrenes Beskyttelse var under hele forløbet en glimrende ordstyrer, og hun afsluttede en vellykkede dag med at udtrykke håb om, at vi alle igen kan mødes om et år.